Vermogensopbouw

Het optimaliseren van jouw vermogen

Pensioen of een extraatje voor later opbouwen kan soms best lastig zijn. Maar niet bij Qonsult. Wij van Qonsult helpen jou met het optimaliseren van jouw vermogensgroei. We vinden namelijk dat jij, nadat je stopt met werken, het leven moet kunnen leiden dat je wilt leiden. Met een vermogensrekening laat je niets aan het toeval over. Op deze manier bouw je extra vermogen op als aanvulling voor later. Wij zijn ervan overtuigd dat de professionele begeleiding van Qonsult bij vermogensopbouw voor jou uiteindelijk een beter rendement oplevert én meer rust geeft over jouw financiële toekomst.

Vergelijken

Wij vergelijken en bieden altijd mogelijkheden met heldere, transparante resultaten en kostenstructuur, zonder haken en ogen. Zo ben jij op de hoogte wat je kan verwachten van een vermogensbeheerder en hoe wij een aanvullende en ondersteunde rol spelen nu en in de toekomst.

Veilig en efficiënt

Door toevoeging van wetenschappelijk bewezen strategieën voor vermogensopbouw zijn wij binnen Nederland al langer een gegronde maatschappij in de ondersteuning van particulieren. Via Qonsult krijgt u als klant altijd inzicht in uw portefeuille en kan u ten alle tijden bij uw gelden. Digitaal, maar veilig en efficiënt krijgt u inzicht en alle relevanten stukken zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week in te zien. Hiermee wordt in één oogopslag voor jou duidelijk wat er op dat moment speelt.

Niks meer aan het lot overlaten en jouw financiële toekomst zeker maken?

gratis een afspraak maken