Vermogensopbouw

Het optimaliseren van jouw vermogen

Pensioen of een extraatje voor later opbouwen kan soms best lastig zijn. Maar niet bij Qonsult. Wij van Qonsult helpen je met het optimaliseren van vermogensgroei en -opbouw. We vinden namelijk dat jij, ook nadat je stopt met werken, het leven moet kunnen leiden dat je wilt leiden. Met een vermogensrekening laat je niets aan het toeval over. Op deze manier bouw je extra vermogen op als aanvulling voor later. Wij zijn er van overtuigd dat met de professionele begeleiding van Qonsult bij de opbouw van vermogen er voor jou uiteindelijk een beter rendement behaald kan worden én meer rust voelt over jouw financiële toekomst.

Vergelijken

Wij vergelijken en bieden altijd mogelijkheden met heldere, transparante resultaten en kostenstructuur, zonder haken en ogen. Zo ben jij op de hoogte van wat je kan verwachten van een vermogensbeheerder en hoe wij een aanvullende en ondersteunde rol spelen, nu en in de toekomst.

Veilig en efficiënt

Door toevoeging van wetenschappelijk bewezen strategieën voor vermogensopbouw zijn wij binnen Nederland al langer een gegronde maatschappij in de ondersteuning van particulieren. Via Qonsult krijg je als klant altijd inzicht in de portefeuille en kan je ten alle tijden bij de gelden. Digitaal maar veilig, krijgt u real-time inzicht in je positie(s) en alle relevante documentatie. Hiermee wordt in één oogopslag voor jou duidelijk wat er op dat moment speelt.

Niks meer aan het lot overlaten en jouw financiële toekomst zeker maken?

gratis een afspraak maken