Hypotheekadvies

Je hypotheek regelen zoals jij dat wilt

Jij bepaalt hoe je jouw hypotheek aanvraagt. Vul je gegevens in en kies of je de hypotheek zelf of samen met een Qonsult adviseur afsluit. Sluit je hem liever af met je eigen onafhankelijk adviseur?

Technologische ontwikkelingen

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Dat zien wij natuurlijk ook in de hypotheekmarkt. Technologische ontwikkelingen en digitalisering spelen een steeds grotere rol in ons vakgebied.

Wij luisteren goed naar onze klanten en wij merken dat er steeds meer behoefte is aan digitaal advies. Vaak zijn deze gesprekken net voor of na het werk. Het is daarom niet nodig om vrij te nemen. Deze flexibiliteit wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren.

Persoonlijk advies

Het is voor u niet meer noodzakelijk om bij ons op kantoor langs te komen. Gewoon een digitaal advies via Skype wanneer u dat wilt en lekker vanuit huis op pc, laptop of tablet. Wij merken dat de gesprekken tussen klant en adviseur zeer effectief zijn. Onze fee voor digitale advisering is lager dan wanneer een adviseur bij u langs zou laten komen. Tussen wel of geen adviseur bij u aan huis laten komen kan tot €1.000,- schelen.

Ondanks dat onze werkzaamheden uitsluitend online en per telefoon plaatsvinden, gaan ook onze klanten gewoon naar de notaris voor het afronden van de financiering. Doordat wij een volledig digitaal traject samengesteld hoeft er geen adviseur bij u thuis of op uw werk langs te komen..

Gratis een afspraak maken