Hypotheekadvies

Je hypotheek regelen zoals jij dat wil

Jij bepaalt hoe je jouw hypotheek aanvraagt. Vul je gegevens in en kies of je de hypotheek zelf of samen met een Qonsult adviseur afsluit. Sluit je hem liever af met je eigen onafhankelijk adviseur? Dat kan natuurlijk ook. Vraag je adviseur naar de mogelijkheden.

Technologische ontwikkelingen

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Dat zien wij natuurlijk ook in de hypotheekmarkt. Technologische ontwikkelingen en digitalisering spelen een steeds grotere rol in onze vakgebied.

Wij luisteren goed naar onze klanten en wij merken dat er steeds meer behoefte is aan digitaal advies. Vaak zijn deze gesprekken net voor of na het werk van onze klanten. Het is daarom niet nodig dat onze klanten vrij dienen te nemen om met ons in gesprek te gaan over de financiering van hun woning.
Deze flexibiliteit wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren!

Persoonlijk advies

Het is voor u niet meer noodzakelijk om bij ons op kantoor langs te komen. Gewoon een digitaal advies via Skype wanneer u dat wilt en lekker vanuit huis op pc, laptop of tablet.Wij merken dat de gesprekken tussen klant en adviseur zeer effectief zijn.Onze fee voor digitale advisering is lager dan dat u een adviseur bij u langs laat komen. Tussen wel of geen adviseur bij u thuis laten komen kan tot €300,- schelen.

Natuurlijk kan er ook een adviseur bij u thuis langs komen. Kijk wat bij u zou kunnen passen door wat onze klanten van onze dienstverlening vinden. Uiteindelijk zijn al onze klanten gewoon naar de notaris geweest om eigenaar van een woning te worden!
Hieronder vindt u een toelichting over deze vorm van dienstverlening:Wij hebben een volledig digitaal traject samengesteld. Zonder dat er een adviseur bij u thuis of op uw werk langs komt.

Gratis een afspraak maken