Over Qonsult

Qonsult is opgericht in 2020 om de financiële wereld te voorzien van een moderne aanpak als het gaat over financieel advies, gericht, transparant en helder. Wij geloven in maatwerk advies, want jouw financiële situatie is uniek. Wij zijn een luisterend oor en denken graag met jou mee als het gaat over je nieuwe woning, huidige hypotheek, beleggingen of verzekeringen.

Wij streven naar een vaste lasten verlaging, het realiseren van de aankoop van jouw droomhuis of het optimaliseren van je beleggingen. Ten alle tijde in begrijpelijke taal, aan huis of online.

Directeur & hypotheekadviseur

Tygo de Wilde

Hi! Ik ben Tygo en eigenaar van de financieel tussenpersoon Qonsult. Samen met Yvar hebben wij Qonsult opgericht vanuit de passie om alle aspecten binnen financiële wereld duidelijk te maken aan jou, variérend van hypotheken, beleggingen en verzekeringen. Ik kijk er zeer naar uit om met jou in contact te komen over al jouw dromen en doelstellingen.

Vermogensadviseur

Yvar Teensma

Hi! Ik ben Yvar en vermogensadviseur binnen de organisatie Qonsult. Mijn doel is om jou te ontzorgen als het gaat om jouw beleggingen en verzekeringen. Ik zorg ervoor dat jij je gehoord voelt en dat al je vragen, wensen en behoeften worden beantwoord en streef naar een langdurige samenwerking met elkaar aangaande jouw financiële zaken.